Kräftskiva

I lördags var vi bjudna på kräftskiva på Visingsö. Eftersom vi inte lyckats få ihop någon husvagnsvistelse med mormor och morfar slog vi till nu och de fick även äran att ha hand om Lennon under dagen. 
 
Vi åkte den nya, gula färjan över på förmiddagen och bjöds på lunch när vi kom fram till Sofia och Martin som anordnat allt så trevligt. Fem familjer skulle komma men vi blev fyra pga. sjukdom. 
 
 
Efter lunchen gick vi ner till Vättern för ett dopp. Eller ja, vissa av oss badade i alla fall.
 
Barnen fick gå skattjakt och sen var det "upp till bevis" tipspromenad. Milo som svarade helt själv på tipspromenaden lyckades pricka in alla rätt och blev den givna vinnaren.
 
Lite senare dukade vi upp till kräftskiva och vi fick äntligen smaka på farfars goda kräftor. Massor av goda tillbehör och den mysigaste dukningen ute i verktygsboden gjorde det ännu bättre.
 
Morfar hämtade oss efter desserten då Meya och Milo hade somnat i våra knän. Vi bäddade ner oss i husvagnen. Milo vaknade tidigt på morgonen och skrek av ilska eftersom han inte hittade morfar. Tur han inte var långt borta och kunde lugna honom :)
 
På söndagen njöt vi av Visingsö och åt god lunch i hamnen innan det var dags att ta båten tillbaka. Tack allihop för den här mysiga helgen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0