Semester

Första semesterveckan har det varit full rulle och mer är på gång.
 
I lördags fixade vi en hel del i trädgården. På söndagen var det dags för 6 års kalas hos Neo med tårta grill och bad i saltvattenpoolen.
 
Måndagsmorgonen bjöd på ett välbehövligt besök hos frisören följt av besök på Vissmålen där vi tittadepå djur, red och åt glass. På kvällen var jag ute med marknadsavdelningen på jobbet. Blev hämtad, hemskjutsad, bjuden på mat, dryck och senaste skvallret. Kan ju inte bli så mycket bättre.
 
På tisdagen kom farmor, Affe på besök. Även hunden Thaki var med till Meyas förtjusning. För Milos del var det skräckblandad förtjusning då han inte gillar när hudar sticker fram nosen vid hans ansikte men så fort hon var en bit bort ropade han "Thaki kom". Affe och Thaki åkte hem efter maten men farmor stannade över natt. Barnen tyckte det var jättemysigt när hon läste böcker och lekte med dem. Vi visade även vår stolthet Tabergstoppen såklart.
 
På onsdagen kom Katarina, Micke, Amanda och Kim för att träffa mormor innan hon skulle åka med tåget. Och på eftermiddagen kom våra vänner från föräldragruppen Christine, Jörgen, Nicolina och Hilma. Är ju några år sedan Meya och Nicolina föddes men vi träffas fortfarande då och då.
 
I morgon väntas besök från Sara och Nikki och på fredag är det kalas igen i Habo då Victor och Vilma ska firas.
 
En vecka helt i min smak!
 
 
Matar kaninerna
 
 Meya rider
 
 Milo rider
 
 
Mina fina killar
 
Ser nästan ut som vitsippor
 
Vi har skaffat massor med sandleksaker

Lennon växer

Lennon är som sagt 2 månader nu och tiden bara rusar iväg. Samtidigt är det skönt att han inte är precis nyfödd nu till semestern så att vi kan ge oss iväg på lite utflykter och småtrippar.
 
Han gillar nu att ligga i babygymmet och snacka lite med nyckelpigorna. Det växlar snabbt mellan världens härligaste skratt till det argaste skrik. Ibland får han ju vänta på sin tur då det är två andra syskon som också behöver hjälp med diverse men det är såklart inte populärt. Skönt att Kristoffer går på semester nästa vecka.
 
Leker i babygymmet

Vände sig dagen till ära från mage till rygg
 
Storlek 62 har rotats fram ur garderoben

2 månader

Lillkillen två hela månader idag. Så fin och gosig!RSS 2.0