Upp och hoppa

Lennon vill inte alls ligga ner längre. Han vill ta sig framåt och sitta upprätt.
 
Sagt och gjort!
 
Nu rör han sig över golvet så det gäller att ha lite koll
 
Sitt fint

Lund

Förra fredagen åkte jag, barnen och mormor för att hälsa på Sara, Marcus och Nikki som numera bor i Lund. Vi hade några supermysiga dagar och kusinerna lekte mycket ihop. 
 
Fredagen och söndagen bjöd på mycket regn men efter familjegymnastiken på lördagen spenderade vi hela dagen utomhus.
 
En helt fantastisk helg ända tills vi skulle åka hem, då gick det mesta fel haha. "Det är tur vi har dig mormor", som Meya sa. Fattar inte alls vad hon menar med det :)
 
Smoothie time
 
Slurp!
 
Slutet på den sköna hösten
 
Finaste Nikki
 
Galna Meya
 
Full fokus
 
Soffmys
 
Nöjda och trötta barn

Meya min Meya

Jag och Meya försöker så ofta vi kan få till små aktiviteter på tu man hand. Varje söndag dansar hon och jag är på gymmet men lite pratstund på dit och hemvägen får vi. 
 
I lördags var vi på teater och såg Mamma Mu på biblioteket innan vi storhandlade på Ica Maxi. 
 
 
Idag var var vi på öppna förskolan och på vägen hem hade hon nog tråkigt för hon tillverkade en hängmatta till sin katt. Ingen brist på fantasi direkt.
 

Slänten

Nu har vi äntligen tagit tag i och nästan slutfört projekt slänten. Både på vår baksida och mot ena grannen såg det riktigt tråkigt ut med ogräs som växte på en halvraserad slänt. 
 
 
Och såhär fint blev det. Ska ju växa upp lite nytt gräs, sättas belysning och planteras men vi är mer än nöjda med resultatet. Nu känns det mycket mer inramat och ordning. Detta är ju trots allt vår utsikt både inifrån och från altanen.

Smakupplevelse

Ja man är ju inte lika ivrig tredje gången med att testa annat än mjölk. Eftersom amningen funkar så bra nu vill jag inte heller mixtra för mycket men något smaskigt måste han ju få testa. Häromdagen fick Lennon smaka av mormors äppelmos som egentligen bara är sönderkokta äpplen. Smaskens! Milo ville däremot inte smaka, han är lite mer svårflörtad.
 

Lennon 5 månader

 
Världens finaste Lennon är nu 5 månader. Häromdagen var vi på BVC och han fick ännu en dos sprutor i benen. Vikt och längd ligger mitt på medelkurvan och han rör sig mer och mer nu. Vi alternerar mellan hoppgungan, lära-gå-stolen och babygymmet. 
 
För övrigt njuter vi för fullt nu. Vi har haft några fantastiska höstdagar och har flera vänner som är mammalediga som vi träffar. Öppna förskolan besöker vi i prinsip varje måndag och ibland på onsdagseftermiddagen. Pia som numera håller i det hela är helt fantastisk tycker både jag och barnen. 
 
Blir ju jobbigt efter ett tag vid ratten...
 
Smiter från babygymmet
 
Blir gungad av storebror

RSS 2.0