På egen hand

I fredags började Kristoffer jobba igen och jag fick känna på 3-barnsvardagen på egen hand. Eller inte riktigt för vi mötte upp mormor i Huskvarna för att gå på marknad. Vi hade bestämt att ses kl. 10 och 10.00 passerade jag rondellen i Huskvarna. Inte illa va?
 
Vi tänkte att det blir väl någon timme på marknaden men inte förrän kl. 16, alltså 6 timmar senare, lämnade vi Huskvarna. Det var en underbar dag och lagom varmt så vi strosade runt, åkte karuseller, åt korv med bröd samt kokostoppar, ammade och lekte lite i parken osv. 
 
 
Meya åkte runt runt tills hon blev alldeles vit i ansiktet...
 
På lördagen var det dags för fotboll (bollibompa) på Åsavallen. Meya tyckte som vanligt det var jättekul med hinderbana och skjuta på mål. Eftersom hon är med i den största gruppen i år var det även lite lagspel på slutet. Då tappade hon intresset och passade boll med Milo istället. Däremot har hon pratat mycket om att spela fotboll efter detta så vi får se om hon är med och spelar nästa gång. 
 
Söndagen innebar som vanligt dans, bara en gång kvar för terminen och sen är det uppvisning. Ska bli så spännande att se då jag inte varit med någon gång under våren. På eftermiddagen kom våra goa vänner Hanna, Jens, Victor och Vilma. Vi grillade älgburgare med diverse tillbehör och barnen hade jättekul tillsammans. Tyvärr var ju vädret inte så roligt, till skillnad från lördagen, så det blev innelek. Men de var lika glada för det. Milo blev väldigt snorig och hes under eftermiddagen men är mycket bättre idag.
 
Idag har jag i alla fall varit själv med alla tre. Vi tog oss faktiskt ner till Tabergs centrum för att hämta ett paket. Lennon i vagnen, Milo på ståbrädan och Meya på kick biken. Det gick hur bra som helst så vi firade med lite glass för att Meya skulle orka upp för alla backarna igen. 
 
I morgon blir det nya utmaningar när Meya och Milo ska äta frukost hemma och vara på förskolan 8.30 men det ska väl gå det med. Sen är det dags för BVC, hoppas hoppas Lennon har ökat lite i vikt nu.
 
Hittar man inte nappen får man ta till tummen

Kommentarer
Postat av: Jenny

Bra jobbat Elin! Vilken tid ni har nu framför er. Underbart väder, slippa alla jobbiga vinterkläder och kängor. Såå skönt.
Vi syns efter midsommar. Har dock en del kläder till killarna, hoppas de inte blir för små. Ta hand om er. Kram

2014-05-19 @ 17:53:48
Postat av: Mormor

Du är en FANTASTISK mamma.Jag behöver inte längre fundera på OM du själv klarar av dina tre barn,för det gör du med bravur.
Kram från en STOLT mormor.

2014-05-22 @ 07:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0