Maj fortsätter...

... att leverera.
 
I fredags var vi på BVC för att se hur Lennon växer. Han ökar nu stadigt och väger nu 3 830 g och är 54 cm. Skönt att det går åt rätt håll nu. Kan inte förstå att han är en hel månad i morgon. Det gäller att ta vara på dagarna.
 
Strax därefter mötte vi upp Katarina, Amanda och Kim för en dag på Jönköpings marknad. Jag hade inte klarat alla tre själv men fick ju såklart stor hjälp nu. Amanda körde vagnar och höll koll på Milo och Meya sköter sig extra bra när kusinerna är med så det gick galant. 
 
Idag har vi varit på dansuppvisning för Meya. Nu är det sommaruppehåll och vi får väl se om hon är sugen på att fortsätta till hösten. De var verkligen hur duktiga som helst på den stora scenen men halvvägs genom framträdandet blev Meya AKUT kissnödig vilket syntes tydligt haha. Dansläraren såg detta och vi fick ta en kisspaus helt enkelt. Så kan det gå men vi fick ju se en del av dansen i alla fall. Efteråt firade vi med hamburgare på MAX och glass hemma på altanen. Dagen avslutade Meya och grannen Elsa i vattenspridaren. Milo var med på ett litet hörn men tyckte nog att det var lite kallt.
 
Alla duktiga danskompisar
 
 Lennon kör sin egen dans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0