Tur i oturen

Det har varit sjukstuga här i veckan men tur i oturen lyckades vi hålla oss friska på alla kalas. Konstigt nog var alla gäster också friska, vilket är ovanligt såhär års.
 
Meyas födelsedag började tidigt. Vi sjöng för henne 6.15 eftersom de skulle ha luciafirande på förskolan klockan 7. Men kommer man med ett stort paket så är det inga sura miner. "Men ni glömde saft och russin" sa Meya. Svårt att hinna med allt men det blev fikamys både på förskolan och hemma sen.
 
Sminkdockan var väldigt uppskattad
 
Sen bar det iväg upp till förskolan med dessa sötisar. Vi lämnade dem för att sedan vänta på luciatåget ute på gården. Så mysigt med ljuslyktor uppställda och en hel drös lucior, tomtar och pepparkaksgubbar/gummor som kommer och sjunger. Minns så väl första gången Meya var med, det var ju de största barnen (som kändes så stora) som stod för sången och nu är det Meya som är en av dem. Sinnessjukt!
Laddade...
 
 
I lördags hade vi huset fullt av vänner på kalas, 9 vuxna och 9 barn blev vi. Lika trevligt som vanligt och barnen sköter sig själva så att vi hinner dricka kaffe och tjata lite. Under natten kom mängder med snö så Kristoffer och barnen skottade en bra stund på förmiddagen. Första gången för den här vintern så de var inte svåra att få ut. Milo hjälper till som vanligt medans Meya byggde en snöborg och snögubbar. 
 
 
Dags att blåsa ljusen
 
På söndagen fortsatte firandet då släkten kom. Vi firade även Kim som fyllde 7 år den 11 december. Meya fick bl. a. en mikrofon så hon underhöll oss med sin pipiga skönsång minsann. 
Uppskattad födelsedagsutstyrsel
 
Nu är det färdigfirat för den här gången och julen kan börja på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0