Kusinbus

Jodå vi lever i allra högsta grad. Försöket att rycka upp oss här på bloggen gick väl sådär men får väl skylla på en obeskrivlig trötthet pga. dåliga järnvärden. Efter en tid med järntillskott är jag nästan människa igen :)
 
Meya och kusin Olivia har fått några mysiga dagar tillsammans. De leker otroligt bra ihop och har samma humor. Vi passade på att sova två nätter hos mormor och morfar när hon var där och tjejerna både sov, åt och lekte tillsammans hela dagarna. Lekstugan är ju omåttligt populär hos tjejerna så där spenderades en och annan timme.
 
Kaxiga tjejer vid frukostbordet
 
 Provar de 30 år gamla Volvo BM overallerna
 
Fruktstund och kinddekoration
 
 Besök på polkagrisfabriken
 
Tack för några mysiga dagar tillsammans. För en gångs skull hade vi även tur med vädret så det slank även ner en glass i Gränna hamn. 
 
På måndagen hämtade mormor och Olivia Meya på dagis. De fick en rundvandring och Meya berättade vad de brukade göra i de olika rummen. På eftermiddagen blev det mer lek och denna gången hemma hos oss. 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Det bästa med pensionärslivet är att få umgås med dessa små människor.
Jag slutar aldrig att förvånas över deras påhittighet och kommentarer.
Meya var helt fantastisk när hon guidade runt oss på förskolan.
Vad månde bli av henne?

2014-04-13 @ 06:06:11
Postat av: Elin

Mormor och morfar gör också ett imponerande jobb. Flänger runt för att träffa alla barnbarn som aldrig tycks få nog av ert sällskap. Tack!

2014-04-13 @ 10:21:09
URL: http://tahe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0