Skummeslöv

Fredag, midsommarafton och födelsedag började med en solig joggingtur i skogen iförd min nya outfit. När jag kom hem igen möttes jag av skönsång i trappan.

Meya vaknade dagen till ära upp med en riktig förkylning men det hindrade inte henne på något sätt. Lika pigg och glad för det. Efter frukost begav vi oss iväg mot Skummeslöv för midsommarfirande. Lite sena avhopp och sjukdomar gjorde att vi tillslut blev sju vuxna och två barn, ganska lagom faktiskt.

Midsommarafton bjöd på midsommarlunch, promenad längs havet, lekpark, klappa hundar, grillning, vin, sång o gitarr, trevligt sällskap mm. Vad mer kan man begära liksom? Möjligtvis lite varmare väder.





På lördagen var Kristoffer, Henrik, Meya och Alice i lekparken och tittade på hästarna i hagen. Därefter blev det en tur in till Halmstad. Underbart väder men lite blåsigt fast vi lyckades hitta en vindstilla uteservering så där blev vi kvar ett bra tag. Meya älskar vatten och hade hur kul som helst då vi gick förbi ån, fontänen samt hade en fontän på uteserveringen där vi fikade.





På kvällen blev det lite grillning igen och vi hade det allmänt gott och trevligt. Inga jättesena kvällar dock eftersom tjejerna vägrade ta sovmorgon alltför länge.



Tack allihop för en härlig helg. Meya har haft hur kul som helst när hon lekt med Alice, plockat jordgubbar direkt från landet, kört stora skottkärran, lekt vattenlekar och sprungit ifrån mamma och pappa.

I eftermiddag har vi varit på kalas hos grannen Elsa som fyllt två år. Kristoffer har tyvärr fått överta Meyas förkylning så han fick vila upp sig lite istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0