Utflykter

Vi försöker såklart hitta på lite utflyktsmål på sommarlovet. Vädret är ju minst sagt varierande så det blir ofta lite spontant.
 
En eftermiddag åkte vi till kusinerna i Vaggeryd på eftermiddagsfika. Vi tog med inlines och sparkcykel och Kim lärde Meya lite taktik när hon skulle åka.
 
 
Kusinernas faster kom förbi med sina små hundar, till Meyas förtjusning.
 
Förra veckan var vi med öppna förskolan på Vissmålens 4-H gård. Vi tittade på höns, kaniner, grisar, getter, får och barnen fick rida. Dessutom var det korvgrillning och fika i det gröna. Vädret visade sig från sin bästa sida så det kunde faktiskt inte bli bättre.
Redo för en ridtur
 
Meya på sin häst
 
Milo bara älskar att rida
 
Stackars Meya är lite allergisk nu
 
 
 
På eftermiddagen mötte vi upp farmor, Katarina, Amanda och Kim i Stadsparken. 
Farmors hund Thaki motionerar Meya
 
Snälla farmor bjöd på glass
 
Kvällen därpå kom alla till oss och jag och Katarina fick ihop en riktigt lyckad middag tillsammans av det vi hade hemma. Vitlöksmarinerad kyckling, risotto med svamp, broccoli, sparris toppad med lite ruccola och en kladdkaka med chokladbitar till efterrätt. Kul att få träffa farmor lite också nu när hon hade semester.
 
En regnig dag begav vi oss till Leos lekland i sällskap med mormor. Barnen var så taggade och lekte som galningar i 4,5 h med avbrott för lite lunch. Meya klarar sig helt själv men vill gärna att man ska titta såklart. Milo upptäckte att han minsann också kunde själv så på slutet fick jag inte ens följa med upp i rutschkanorna. Lennon blev helt galen i bollhavet och busade tills han slocknade totalt i vagnen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0