En 5 åring i huset

Nånting hände med Meya när hon fyllde 5 år. Hon blev verkligen så stor och självgående. Idag plockade hon undan på sitt rum, tog på sig kläder och sa att nu skulle hon gå och leka hos en kompis.
 
- Ok, kom hem när du är hungrig bara...
 
Igår hade vi vi en riktig mysdag i Göteborg tillsammans med grannarna Elsa och Marina. Vi tog bussen tidigt, hade med oss frukost och åkte för att se Disney on ice i Scandinavium. Bussen visade sig vara en bra idé då det var väldigt dåligt väglag på morgonen. Showen var riktigt imponerande och både barnen och vi vuxna var så nöjda. Efter lite lunch/fika och snabbshopping tog Meya och jag bussen hem igen medans de andra stannade kvar över natt.
 
Så nöjd över sin Elsa docka
 
Frost var höjdpunkten trots allt
 
Meya har också varit på 5-årskontroll på BVC och förutom läkarkontroll på fredag var det sista gången för henne där. Sen tar skolan över. Hon fick rita, klippa, skriva, göra syntest osv. och allt gick bra även om hon var lite sprallig. Smått nervös för sprutan skulle jag tro men även den gick hur bra som helst. Hon är nu 114 cm och väger 19,5 kg. Medelvikt med en kurva över medel på längden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0