Simma lugnt

Idag var det premiär för babysimmet. Det blev en riktig hit... så länge vi var kvar i vattnet vill säga. När vi kom ut till omklädningsrummet igen var det kallt och Milo var nog ganska trött och skrek som en stucken gris ända tills vi kom ut och han somnade som en stock i vagnen. Nästa gång ska jag klä på honom i relaxen istället.

Eftersom vår bil är sönder (hela motorn måste bytas) så hann jag inte hem tills det var dags att hämta Meya på förskolan. Mormor var snäll och hjälpte till och morfar kom också förbi för att hämta henne sen. Då bjöds det på årets första semlor, hembakade såklart. Vi provade även dopklänningen och den satt som en smäck. Den 27/1 är det ju dags.


Kommentarer
Postat av: Sara

Nej, är motorn sönder :/ vilken otur. Semlorna ser riktigt goda ut, va sugen jag blev. Kul att simningen var bra, bättre lycka nästa gång då med ombytet. Hoppas att badbyxorna funkade som de skulle. Kram

2013-01-17 @ 22:39:17
Postat av: Elin

Badbyxorna satt som en smäck. Superbra och fina. Ja bilar är bara skit men bra att ha när man bor på landet ;)

Hoppas Nikki mår bra efter sprutan.

Kram

2013-01-18 @ 04:01:07
URL: http://tahe.blogg.se
Postat av: Sofia

Mysigt med babysim! Vi bytte alltid om på Lova i ralaxen både före och efter badet. Även vi bytte om där. Det är ju så mycket skönare än i omklädningsrummet.

Tråkigt med bilen. Allt med bilar som kostar pengar är tråkigt.

Kram

2013-01-18 @ 06:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0