Surprice surprice

I onsdags bar det av till Killeberg för att överraska farfar Assar på hans 60 års dag och överraskad blev han allt. Han hade planerat en dag i Malmö och tyckte det var synd att han inte skulle vara hemma när vi alla kom förbi. Det tog ett bra tag innan han fattade att vi allihop skulle till Karlshamn istället.

Förmiddagen tillbringades på stranden vid Kolleviks kamping i Karlshamn. Vi hade med oss picknick och njöt i solen.



Efter att ha checkat in på hotellet åt vi glass vid vattnet och shoppade lite innan det var dags för middag senare på kvällen. Det fanns en hel del roliga barnklädesbutiker med fina kläder på rea så det var svårt att hejda sig. Barnen blev något uttråkade av all shopping.




Efter Karlshamn åkte vi till Killeberg och bara tog det lugnt. De har en stor damm med 11 änder som vi matade. Meya hade fullt upp med att krypa i backen, hon söker utmaningar hela tiden.




På fredagen åkte vi in till Kristianstad en stund, det var ju sista helgen på Kristiansdag dagarna. Tivoli, uppträdande, konsert och andra aktiviteter i 10 dagar. Annat än Jönköping det... På kvällen var vi hos Kristoffers moster Susanne och spelade kubb och hade trevligt.

På vägen hem stannade vi i Osby för att hälsa på Esteri, Kristoffers mormor. Meya och Esteri fann varandra direkt men de delar ju samma namn också. Meya tyckte också att hon hade väääldigt intressanta glasögon och en jättefin färgglad matta.



Efter en härlig Skåne/ Blekinge vistelse med Kristoffers släkt är vi nu hemma och packar om inför nästa äventyr. Husvagnssemester med Meyas mormor och morfar. Frågan är vart vi ska åka bara, vi försöker kolla vart solen ska hålla hus nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0