Tidig morgon

Idag var jag uppe med tuppen. Tio i fem ville Meya ha mat och sen hade jag svårt att somna om. Jag la Meya i vaggan och hon somnade som en stock. Passade på att mysa lite för mig själv på morgonen. Tog en dusch, en lång frukost och lyssnade på lite go musik.

Idag blir det lite bokrea och sen fikabesök.

Igår fick jag sex superfina rosor av Kristoffer när han kom hem, en för varje år:)



Vinter i Tahe


Kommentarer
Postat av: Syrran Sara

Vilken fin vinterbild och rosor också för den delen :) Nu är det bara en vecka kvar tills jag kommer på besök. Ser verkligen fram emot det. Det var en bra låt du länkade till förresten.

Ha en bra dag på bokmässan.

Kram syrran

2010-02-25 @ 10:19:38
Postat av: Jenny

Hej! Nämen oj, vad Meya har blivit stor, så söt. Glömmer bort bloggen och väntar på bilder på mail, men så kom jag på att ni har ju en blogg, så nu kommer att vara din bloggvän för att se hur Olivias kusin utvecklas och växer. Tråkigt att vi har 30 mil från varandra, annars kunde vi ploga fram med vagnarna tillsammans. Ta hand om er. Kram fr familjen på Gärdet.

2010-02-25 @ 20:22:53
Postat av: Frida

Åh va fina rosor! ;) så gulligt!! och vilken fin bild på huset :) hoppas ni hade en bra kväll igår och att Meya sovit bättre idag.

Kramar om

2010-02-26 @ 07:44:45
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja Jenny det är lite tråkigt att ha båda sina syskon med familjer så långt bort. Men det blir ju desto roligare när vi träffas istället. Har sparat alla bilder du skickat på Olivia i en mapp som jag brukar titta igenom ibland. Är jättekul att följa hennes utveckling under första året. Hon e så söt.



Kram till er alla

2010-02-26 @ 08:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0