Götet

Ja där tillbringade vi hela tisdagen förutom de timmar vi väntade på tåget vill säga. Vi åkte hemifrån 7.10 och var hemma ca 21.30, lite senare än planerat. Men men vi är glada att vi kom fram så pass, har ju läst om de som hade det värre igår när det blev fel på ledningarna vid Norrköping.

I Göteborg mötte Sara upp oss och bjöd sedan på supergod frukost, vi var jättehungriga. Vi fick äntligen se den fina lägenheten också, man kan säga att den ligger ganska centralt ;) Sedan bar det ut på stan! Först tog vi en tur till Haga och alla roliga butiker. Tyvärr var Villervallas Outlet butik stängd måndagar och tisdagar så det får bli nästa gång istället. Sen var det dags för lite fikapaus för att orka med några timmar till. Efter shoppingen köpte vi med oss lite mat och gick återigen hem till Sara för att ladda lite inför resan hem.

Meya var otroligt snäll hela dagen och det var inte ett gnäll förrän vi skulle gå på sista tåget i Falköping efter mer än en timmes väntan. Då var hon hungrig och efter en flaska välling blev hon pigg och glad igen. Jag hade verkligen haft förståelse om hon hade varit uttråkad efter mer än 14 timmar hemifrån med allt flängande och vagnåkande. Hon har återigen bevisat att hon är världens bästa lilla tjej och att hon gillar shopping... Det måste hon ha fått efter mamma.

Vill också ge en eloge till alla trevliga konduktörer och tågresenärer som hjälpte mig med vagnen och gullade med Meya.

Tack Sara för en mysig dag, vi längtar redan till nästa Göteborgstripp!



Kommentarer
Postat av: Syrran Sara

Det var verkligen mysigt att få besök från er och inte alls ngn dum ursäkt att få ta ledigt en vanlig tisdag :)

Kramar från syrran/moster Sara

2010-12-02 @ 11:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0