Utvecklingssamtal för Meya

Igår var det dags för utvecklingssamtal för Meya. Det var så roligt att få höra lite mer om hur det fungerar och hur hon är på förskolan. Blåbären jobbar väldigt mycket med att barnen ska känna sig trygga i grupp och våga prata och göra saker inför gruppen. Väldigt bra träning inför skola och jobb i framtiden. De lyssnar även mycket på vad barnen vill göra och varje vecka sker omröstning om något så inflytande har de minsann. 
 
Meya pratar gärna och hänger med på de aktiviteter som erbjuds. Hon är nyfiken och lär sig snabbt. Och en språkbegåvning, hon kan räkna till 10 på fyra språk: svenska, engelska, spanska och arabiska. Hon gillar även experiment och att baka. Hon är en väldigt snäll och omtänksam kompis och leker med många olika barn.
 
Vi är otroligt nöjda med förskolan och pedagogerna. Trots många barn har de stenkoll på vad som händer runtomkring och blir det minsta tjafs eller att någon blir ledsen tar de tag i det direkt och informerar alla inblandade. De hittar även på mycket olika aktiviteter som maskeraddag, spa-aktiviteter, bio med popcorn, baka bröd, tar med grillen och tillbringar heldagar i skogen mm. Imponerande och då vill de ändå bli bättre på utomhuspedagogiken. De läser minst en gång varje dag och är ute minst en gång varje dag. Hemlagad mat inklusive frukostmüsli och bröd. En riktig toppenplats för vår lilla tjej.
 
Meya är tydligen väldigt bra på fotmassage, bra att lägga på minnet

Kommentarer
Postat av: Marina

Jag tror jag plankar din text på ett ungefär. Roligt för mor och farföräldrar att ta del av vad som sagts på utv-samtalet och i stora drag var det rätt lika. Kram

2014-04-10 @ 15:23:44
Postat av: Elin

Det gör du rätt i =) Vi får ju hjälpas åt med inläggen när papporna inte gör det haha.

2014-04-10 @ 17:02:29
URL: http://tahe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0