Dagens tips!

Jag är med i Buzzador och har nu fått erbjudande om att testa den nya tjänsten Boxday. Här kan man beställa typ tvättmedel, schampo, toapapper och andra förbrukningsvaror som en prenumeration och då få varorna hemskickade till dörren.
 
Vill du testa får du 10% rabatt vid första köpet samt fraktfritt vid köp för minst 200 kr. Det går att pausa eller säga upp abonnemanget när som helst. Jag tycker i alla fall det är värt att testa en gång.
 
Läs mer nedan om du också vill prova.
 
 
Fyra enkla steg och du är igång!

Det har aldrig varit så enkelt att göra livet lite roligare. Boxday handlar allt det tråkiga åt dig.  Allt du behöver göra är att:

1) Surfa inpå http://www.boxday.se/buzzador

2) Välj bland de skräddarsydda boxarna anpassade utefter olika behov eller kombinera produkter till en egen box.

3) Bestäm när och hur ofta du vill ha produkterna levererade hem till dig så kommer Boxday se till att du aldrig mer behöver stå utan till exempel toalettpapper eller tvål. Boxday har även gjort det möjligt att ändra, pausa eller stoppa din beställning så sent som 6 dagar innan leverans. Dessutom har du som är med i kampanjen och dina vänner fri frakt och 10 procent (%) rabatt på första beställningen. Du måste beställa för minst 200 kr för att få gratis frakt.

4) Gå till kassan. När du shoppat färdigt är det dags att gå till kassan. Klicka på kuben uppe i högra hörnet på hemsidan för att få fram en lista av dina valda produkter. Längst ner på denna lista finns nu en knapp "Till kassan", klicka på den och skriv in dina uppgfter och betala sedan smidigt med ditt Visa eller Mastercard (Efter kampanjens slut kommer det även gå att betala med faktura). Efter detta är det klart och du behöver aldrig mer tänka på att handla dessa produkter igen!

Du kan alltid ändra, pausa eller stoppa din beställning senast 6 dagar innan leveransdagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0