Jul nummer 3

Ni undrar väl vart vi har tagit vägen... Vi har klämt ut det sista ur julen 2012 så nu är vi redo inför allt vad 2013 har att erbjuda.
 
Nyår har tyvärr inga bilder att erbjuda men vi hade en riktigt trevlig kväll här hemma med lite gäster. Vi bjöd på bruschetta, hasselbackspotatis med helstekt ytterfilé/vildsvinsytterfilé och kantarellsås samt hallonsorbet med vaniljmascarpone och chokladbotten.
 
Några smällare brändes av vid 21.30 därefter somnade barnen. Milo vid 22 och Meya vid 23. Vid 12 slaget sköt vi fler raketer och korkade upp champagnen.
 
Den 2 januari var det dags för Milos 3 månaders kontroll på BVC. Han fick också sina vaccinationssprutor. Strax därefter åkte vi till Skåne för att fira lite jul med släktingarna där. Milo var lite gnällig och varm på kvällen men efter lite Alvedon mådde han tip topp igen.
 
Paketöppning hos farfar, Siv och Emelie
 
Milo och farfar småsnackar i soffan
 
Farmors busiga katt Nisse, eller Pisse-Nisse som Meya kallade honom
 
Sen blev han trött och kelig
 
Mys hos farmor
 
Pimpad gunghäst
 
Nu är det vardag igen, ganska skönt faktiskt även om det är mysigt när alla är lediga tillsammans. Var lite orolig för hur det skulle gå att få upp Meya idag då hon sovit till 9-9.30 hela jullovet men det gick väldigt bra faktiskt. Hon längtade nog efter alla kompisarna på dagis.
 
Igår var vi förresten på Öppna förskolan och det var en riktig hit. Meya och Elsa busade som bara den och vi andra hade en trevlig stund med lite prat och fika. Det blir definitivt fler gånger framöver.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0