Jullov

Barnen har redan jullov för i måndags förmiddag fick jag hämta dem eftersom Milo kräkts. Undrar dock om det var magsjuka för han har varit pigg sedan dess, kan ju vara någon tand som spökar. 
 
I morgon tänkte vi titta förbi Milos avdelning med en liten gåva till pedagogerna. De är hur underbara som helst och det ska uppmärksammas. Till Meyas avdelning har vi gått ihop och gett gemensam present.
 
 
Det fick bli ett litet hemgjort paket i form av rabarbermarmelad, fikonmarmelad, knäckebröd och ett julkort på båda barnen. De känner ju väl till Meya också.
 
Förra veckan hade vi uppföljningssamtal för Milo då han blivit lite varm i kläderna nu. Allt funkar hur bra som helst, han äter bra, sover bra och är väldigt omtyckt bland de andra barnen. Lite svartis och vill gärna sitta i knät och väldigt kramgo. När han ska vila kryper han in till sin madrass, tar nappen och gosekaninen och somnar. Smidig kille!
 
Han är trygg på förskolan och det är helt hans pedagogers förtjänst så de är väl värda lite uppskattning. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

I torsdags hämtade jag Lova för Signe spytt på dagis. Men inget hände med varken Lova, hennes kompisar eller Signes familj så vi trodde det va lugnt. I går kväll var det Lovas tur att tömma magen :( Bara hoppas vi andra slipper bli sjuka så vi slipper fira julen själva hemma.

2013-12-18 @ 16:47:59
Postat av: Elin

Nej vad trist. Hoppas verkligen det hinner gå över.

Krya på er!

2013-12-18 @ 17:37:03
URL: http://tahe.blogg.se
Postat av: Anonym

Är det en insamling bara för krokodilerna? Jag har inte hört att det skett en insamling för Elsas grupp och jag har varken haft ork eller tid att ens tänka på det, men visst vore det tråkigt att inte ge ngt kan jag tycka. Så omtänksam du är som fixar paket till smultronen=)

2013-12-19 @ 11:22:59
Postat av: Marina

Det var Marina som skrev....

2013-12-19 @ 11:23:40
Postat av: Elin

Ja det är bara för hennes grupp Marina. Har inte heller hunnit ta tag i någon insamling så det fick bli lite såhär.

2013-12-19 @ 13:50:31
URL: http://tahe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0