Julen

Den härliga julen har passerat och vi har ätit gott och bara umgåtts med våra goa familjer och släktingar. 
 
Lilljulafton spenderades i Vaggeryd med en traditionell uppesittarkväll. Vi bjöds på tomtegröt, skinksmörgås och julgodis. Även Kristoffers bror Niklas, hans sambo Vicky och hennes systerdotter Nicole var på plats. Vi lärde ju känna Vicky och Nicole i Spanien i somras så det var ett kärt återseende. De hade aldrig varit i Sverige tidigare och tyckte det var spännande med julfirande här. Tyvärr var ju vädret uruselt så vi kunde inte dra med dem till pulkabacken som vi hoppats på.
 
Meya fick det allra minsta paketet...
 
 Spännande paketöppning
 
 Laddade framför TV:n men tyvärr inga vinster denna kväll
 
Morgonen därpå var vi i Gränna redan vid frukost och umgicks med min numera ganska stora familj. Det blir fler och fler barn för varje år och roligare och roligare måste jag säga. Kusinerna är ju dessutom väldigt jämngamla så de leker jättebra tillsammans.
 
Vi besökte gammelfarmor, 96, och tittade på hennes julkort. Vi har ju 14 kusiner på pappas sida och träffar inte dem och deras barn speciellt ofta så det gäller att uppdatera sig lite. 
 
Julfina farmor
 
 Kalle Ankas jul och lite efterrätt
 
Gos med morbror Tobbe och dockan
 
 Får nog skaffa en docka till Milo också...
 
Tomten var omåttligt populär hos vissa...
 
...men lite mindre hos andra. Behörigt avstånd tack!
 
 Kusinbilden var lite sent påkommen
 
 
På juldagen fick vi besök av Kristoffers syskon med familjer. Då var det gott med lite vanlig mat igen. Annandagen åkte vi sökerut och besökte gammelmoster Susanne, farmor, Affe, farfar och Siv. Vi träffade även gammelmormor Esteri. Men nu har vi firat färdigt och ikväll blir det nyårsfirande istället. Mysiga dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0