Spanien 2013

Vilken sommar vi haft, 5 veckors strålande solsken varav de sista 2 i Puerto Banos, Marbella. Puerto Banos har en stor hamn med massor av enorma lyxbåtar och på gatorna glider lyxbilarna omkring. Vi hade hyrt en lägenhet på 150 kvm med en stor terrass tillsammans med Kristoffers syskon med familjer. Totalt 11 personer alltså. Dagarna fylldes av bad, morgonpromenader, shopping, marknad, god mat och god dryck. Strålande solsken varje dag så vi kunde bara sitta och njuta. Och det bästa med Spanien är nog alla fina blommor och växter. Blir så glad av detta vackra.
 
Men visst, allt var inte en dans på rosor. Vi hade bl.a. problem att välja glassort, fick sand mellan tårna, solen i ögonen, svettningar mm ;) Meya försökte hänga på sina kusiner och Vickys systerdotter Nicole så gott det gick. Hon växlade som vanligt mellan att skina som en sol och mullra som åskan men var hon bara mätt och inte för trött gick det väldigt bra. Milo var lite gnällig när han fick sitta på golvet, men blev han runtburen var han nöjd. Han har blivit lite bortskämd med det under semestern.
 
Ganska många dagar tillbringade vi vid poolen och i början hade Meya både ärmpuffar och simring då hon inte bottnade. Efter några dagar åkte simringen av och hon tog för sig mer och mer. Sista dagen hoppade hon alldeles själv från kanten. Kim lärde sig att simma helt utan ärmpuffar, inte illa då han inte ens är 6 år gammal.
 
Klicka på bilderna för att visa dem större.
 
En dag vid poolen och vår fina terrass

 
En dag vid havet
 
Mer poolhäng och lite tivoli
 
 
Nicole har anlänt

 
Meya hittade mammas läppglans innan hon somnade
 
Morgonpromenad och mer tivoli
 
 
Långpromenad in till Marbella
 
 
 
Solig frukost
 
Bad i Marbella
 
Hela gänget sista kvällen

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åhh det verkar som ni har haft en riktigt härlig semester! men nu är det snart vardag igen så då kanske vi hinner ses snart?
Kram

2013-08-11 @ 17:59:31
Postat av: Elin

Hej
Vi ses gärna snart. Åker till Gränna i morgon och stannar nog resten av veckan men nästa vecka?
Kram

2013-08-12 @ 21:26:00
URL: http://tahe.blogg.se
Postat av: Sofia

Ja nästa vecka börjar dagiis och vardagen igen så det passar bra!

2013-08-13 @ 18:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0