Sjukstuga

Förmodligen därför energin har varit totalt bortblåst de senaste dagarna. Usch vad jobbigt det är när varje steg känns som ett maraton lopp och man tappar totalt gnistan och viljan till att göra något.
 
I helgen var vi i alla fall en 3-barns familj, tur att det inte var 3xMeya utan en Meya, en Kim och en Amanda. Själv började jag lördagmorgonen med loppis, caféfrukost och torget med Sara, Nicki och tjejernas mormor. Äta frukost ute borde man verkligen unna sig oftare.
 
Kristoffer och barnen hade varit i lekparken några timmar så på eftermiddagen tog vi det ganska lugnt innan alla bubblade i badkaret och gosade ner sig i TV-soffan med lite lördagsgodis. Meya somnade i sin säng redan kvart i åtta trots att vi andra satt precis utanför hennes rum. Imponerande.
 
Söndagförmiddagen bjöd på sommarväder så vi passade på att njuta i stadsparken med lek, fika och korvgrillning. Meya hänger på kusinerna ganska bra nu och ska såklart göra exakt likadant som dem.
 
 
Igår hämtade Kristoffer en febrig Meya på förskolan och idag är jag hemma med henne. Hon mår bättre men jag har åkt på en dunderförkylning så det är bara att försöka ta det lugnt idag. Så trist!
 
Nu är vår leverans från POMPdeLUX på väg i alla fall, spännande att se om allt passar.

Kommentarer
Postat av: Katarina

Tack för barnpassningen. De har alltid kul när de är hos er. Vi fick våra kläder igår och är suuupernöjda. Krya på er!!! Kram!

2012-09-12 @ 16:58:05
Postat av: Anonym

Tack för barnpassningen. De har alltid kul när de är hos er. Vi fick våra kläder igår och är suuupernöjda. Krya på er!!! Kram!

2012-09-12 @ 16:58:05
Postat av: Elin

Ah kul att det blev bra. Det första Meya sa när hon vaknade i lördags "var är Kim o Amanda?". Hon och vi tyckte det var jätteskoj med.

2012-09-12 @ 19:45:50
URL: http://tahe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0