Tiden går

Dagarna bara rusar iväg och vi har haft fullt upp sedan sist.
 
I onsdags tittade min chef och min kollega förbi med lite presenter, så gulligt.
 
Massor av fina presenter från Axelent, mina kollegor, Sara, Marcus & Nikki
 
I fredags var det dags för ny vägning hos BVC och vi åkte hela familjen för att se hur Milo växt till sig. Han hade då gått upp 50 g på tre dagar vilket var ok men inte mer. Hem och mata, mata, mata. På kvällen kom våra goa grannar förbi på lite fika. Milo fick fina strumpor och dregglis men de har visst inte lyckats hamna på bild.
 
Tidigt i lördags morse åkte vi till Gränna för skogsplantering. Ja grabbarna skulle plantera gran och tjejerna ta hand om barnen och fixa mat, like old times. Det blev en mysig dag och det var så kul att träffa båda mina syskon och syskonbarn igen.
Mormor, Sara och Nikki
 
Vi passade på att besöka Gyllene Utterns höstmarknad
 

På söndagen var det dags för Nikkis namngivningsfest, också den i Gränna. Vi bjöds på supergod mat, tårta, tipspromenad mm.
Milo, 10 dagar, lyckades dra av sig sin strumpa
 
I måndags började vardagen då Kristoffer återgick till jobbet. Vi fick besök av Lova och Sofia, det var jättemysigt och roligt. Nu var det inte så längesen vi sågs så tjejerna började busa direkt och ville inte sluta när det var dags att åka hem. Lova som ska bli storasyster i början av nästa år fick prova att hålla Milo. Hon klarade det galant.
 
Bustjejerna
Fler fina presenter
 
Idag var det dags för BVC igen och nu har det tagit riktig fart. Milo hade gått upp 220 g på fyra dagar och väger nu 2920 g. Under dessa dagar har jag inte gett något tillägg utan tyckt att amningen funkat riktigt bra. Skönt att få det bekräftat också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var verkligen jätte roligt att ni kunde komma på namngivningen. Där skötte han sig bra Milo och kom ut i rätt tid :) Nikki hälsar & tackar för den fina presenten och kläderna. Kram kram

2012-10-10 @ 11:47:51
Postat av: Jenny

Vilken myshelg ni hade. Skönt att Milo växer, han ser verkligen nöjd ut. Syns snart...

2012-10-12 @ 05:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0