Vardag igen

Semestern är slut för den här gången men vilken semester vi haft. 5 hela veckor med familjen varav de 4 första var fyllda med aktiviteter och många nätter hemifrån. Bara hem och packa om inför nästa äventyr... Vi har hunnit träffa så många släktingar och vänner och i lördags bjöd vi hem grannarna bredvid och mittöver på grillkväll.
 
Sista veckan spenderades dock hemma och två av dagarna var vi dessutom barnfria. Vi fick en hel del gjort. Bilarna tvättades in- och utvändigt, tvättstugan rensades upp och organiserades, fönstren putsades, gamla sovrumsmöblerna såldes, liggvagnen och vaggan sattes upp mm. 
 
Får alltid känslan av nystart såhär inför hösten, ännu mer än vid nyår. Nu blir det ju en annorlunda höst eftersom jag inte ska jobba så länge till men ändå. Man blir sugen på att ta tag i en massa saker liksom. Och shoppa kläder... För min del får nog kläderna vänta lite men i dagarna har POMPdeLUX kommit ut med sin nya höst/vinter katalog. Liksom förra hösten blir det barnklädesparty här hemma den 25 augusti men vi blir inte lika många denna gång. Tänkte hålla ner antalet lite och bjuda på lite mer tilltugg istället. Någon som är sugen?
 
Bild från POMPdeLUX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0