Bio



Den här stora tjejen har varit på bio idag, för andra gången faktiskt. Första gången var på barnvagnsbio men idag har vi sett Bus Alfons Åberg! Den bestod av 5 korta Alfons filmer och Meya satt stilla som ett ljus i biosalongen och tittade "på väggen" som hon säger. Under sista filmen frågade hon om vi inte skulle gå och fika snart, vilket vi skulle göra direkt efteråt.

En superlyckad upplevelse och hon tycker verkligen att det är så roligt när man hittar på nya saker.


Här ser ni Bus-Meya med blöjan på huvudet. Ibland undrar man om hon någonsin kommer att bli blöjfri men det har faktiskt hänt lite förändring under senaste veckan. För ett bra tag sen satt hon gärna på pottan även om det inte kom något (förutom någon engångsföreteelse) men de senaste månaderna har det varit tvärt nej när vi har frågat. Men nu säger hon till så fort hon har kissat lite och vill ha en ny blöja. Hon sätter sig gärna en stund på pottan och vi sjunger "kiss sången och bajs sången" om vartannat. Nu gäller det bara att få henne att säga till innan hon kissar.

Vi får köra ett litet race till våren/sommaren. Jag ska vara ledig 5 veckor i sommar så då har jag ju chansen att potträna, roliga semesterplaner va ;)


Kommentarer
Postat av: Marina

Elsa gör precis så med, säger till så fort hon kissat men efteråt som sagt...Och hon säger också helt nej till potta eller toalett...Jaja vi kör med ett race framöver.

2012-04-15 @ 19:51:48
Postat av: Fiia

Om ni har lust o tid så kan ni väl komma upp till Karlskoga en helg :)



Kram Fia

2012-04-16 @ 20:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0