1:a advent i Sthlm

I år hade vi den stora äran att fira 1:a advent hos Meyas kusin Olivia i Stockholm. Tjejerna får mer och mer utbyte av varandra och började leka direkt när vi kom upp på fredagkvällen.



Lördagen började med ett besök i lekparken och det var mycket folk redan vid 10. Solen tittade fram och trots lite blåst var det riktigt skönt väder med klarblå himmel.


Efter lunchluren gick jag, Kristoffer och Meya till Junibacken. Tobbe, Jenny och Olivia skulle på barnkalas. Där träffade vi på massor av Astrid Lindgren figurer, fick lyssna på två sagostunder och åkte det helt fantastiska sagotågen. När vi satt i tåget sa Meya "åka tåget, roligt". Det syntes också långa vägar att hon tyckte det var roligt. När vi kom till läskiga drakar skrämde hon dem istället för tvärtom, tuff tjej!



Det bästa av allt var nog ändå att rida på "lilla bubben". Det gjorde Meya både en, två, tre, fyra, fem och sex gånger innan det var dags att gå hem.


På lördagkvällen hade vi Olivia för oss själva och tjejerna badade och tittade på lite tecknat. De var båda väldigt trötta så det blev tidigt i säng och en lugn kväll för mig och Kristoffer.

På söndagen tog vi en tur till julmarknade och Meya och Olivia fick rida på riktiga hästar. De var överlyckliga.


Tack för en mysig vistelse, nu dröjer det ju inte allt för länge tills vi ses nästa gång...

Kommentarer
Postat av: Ylva Månsson

Min stilige son ! Ni är så fina allihopa.

2011-11-29 @ 18:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0