Skånehelg

I torsdags åkte vi och tittade och provkörde bil. Vi lämnade Meya till Katarina när hon slutade jobba så hon fick följa med hem till kusinerna. Hon skötte sig som vanligt men hon har ju bra förebilder också som pysslar och tar hand om henne.

Vi gillade Opeln som vi skulle titta på men var väl inte helt nöjda med erbjudandet vi fick. På kvällen hittade vi en annan utanför Göteborg istället så på fredagmorgonen efter ett telefonsamtal var allting klart. På lördag hämtar vi bilen och samma kväll kommer en kompis till Kristoffer och hämtar Seaten så vi har verkligen lyckats få ihop allt perfekt i sista stund.

I helgen har vi varit på Skåneturné. Vi har hälsat på Meyas farfar, Siv, Emelie, farmor, Affe och gamlemormor Esteri samt några kompisar till Kristoffer. Man kan säga att vi är inte hungriga efter helgen direkt. Det har varit jättemysigt och Meya har haft så skoj med alla människor och djur. Hon har fått nya hund- och kattkompisar och dessutom har vi matat rådjur. Farfar och Siv har 12 rådjur som kommer varje morgon för att få mat. Det var en upplevelse att se.



Det har varit många korta bilresor och lagom till Meya somnat så ska vi ut igen. Hon har varit jätteduktig och tog igen lite sömn när tillfälle gavs.


Tack alla skåningar för den här gången. Vi kommer snart igen och förhoppningsvis är det inte riktigt lika halt då.

Kommentarer
Postat av: Sofia o Lova

Åhh vad härligt med rådjuren. Måste vara en upplevelse. Och vad skönt att ha bilarna fixade när du snart börjar jobba!

Kram Sofia och Lova

2011-01-10 @ 14:14:22
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0