Nybäddat

Ja det kan man säga att Meya har. Igår kväll fick hon maginfluensa och kräktes i tre omgångar så det var bara att bädda om. Första gången fick vi även bada henne stackarn. Hon frös så hon skakade men så fort hon blev torr blev hon glad igen. Hon gnäller verkligen inte mer än nödvändigt.

Idag är det bättre och hon har ätit både välling, frukost och lunch fast i lite mindre portioner än vanligt. Vi hade planerat ett besök på öppna förskolan idag eftersom hon inte skulle till förskolan förrän på eftermiddagen. Men det var ju tur att hon inte blev dålig där bland alla små bebisar i alla fall. Nu blir det till att vara hemma några dagar istället.

Vi har roat oss med att klappa händer och gå idag! Armarna går nog lika mycket som benen. Oftast vevar den ena armen upp farten medan den andra håller balansen.



Kommentarer
Postat av: Lova

Oj vad stor Meya ser ut nu när hon går själv. Som att hon är 2 år minst.

Kram Lova

2011-01-19 @ 16:45:11
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/
Postat av: Katarina m kusinerna

Vilka glada bilder. Tur magsjukan går över så fort iaf. Amanda är pigg idag med men vi måste ju ändå vara hemma resten av veckan pga smittorisken. Så det blir till att vara påhittig och aktivera de busiga små. KRAM!

2011-01-20 @ 09:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0