Ut i friska luften

Vi behövde verkligen komma ut lite efter sjukdom och dåligt väder så igår tog vi tag i saken och begav oss iväg en sväng. Först blev det ett stopp på Ekhagen dit våra vänner precis flyttat till hus. Jättefint och speciellt trädgården som var lite mysigt lummig, kan tänka mig att det blir så vackert framåt våren/sommaren.

Efteråt åkte vi till stadsparken och Meya fick åka pulka, rutschkana, gunga, titta på änderna och försöka gå i snön. Vi hade köpt med en engångsgrill och skulle grilla korv men givetvis la tändaren av och då hade jag ändå testat den precis innan vi åkte. Vi fick några tändstickor och fick fyr på grillen men den slocknade lika snabbt igen. Då fick vi snylta lite på någon annans glöd men det rök mest och korvarna blev lite halvljumna. Ingen gourmetlunch alltså men väldigt mysigt, Meya åt i alla fall med god aptit eller så skulle hon bara vara snäll.




På kvällen var jag ute med tjejerna, vi åt och drack gott på Studion. Meya, Kristoffer, Alice och Henrik hade Melodifestivalkväll hemma hos oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0