Hälften avklarat

God morgon såhär dan efter dan. Eller får vår del är hälften av julfirandet avklarat eller vi har hälften kvar rättare sagt.

I fredags kom Meyas kusin Olivia med familj och mormor hit på lite lunch. Morfar var på julbord med jobbet men dök också upp lagom till fikat. Det var jättemysigt och vi firade även Meya och Olivia som fyller på varsin sida jul och då blir det svårt att hinna med att träffas när man bor långt ifrån varandra.

På kvällen var det uppesittarkväll i Vaggeryd hos Meyas två andra kusiner och vi blev bjudna på gröt, skinksmörgås och ostbricka. Bingolotterna gav tyvärr ingen vinst i år heller men tradition är tradition. En något udda tradition hade gästerna som tog källarvägen. Det var inbrott i huset när vi satt en trappa upp och hade det mysigt. Helt sjukt fräckt att man vågar ta sig in när det står fyra bilar utanför, massor av folk och en hund i huset. Vad räknar man med att hitta i källaren sen då? Smycken och kontanter? Sjuka människor säger jag bara.

På självaste julafton var vi redan vid frukost på plats hos mormor och morfar i Gränna. Båda mina syskon med familjer var också där så vi var ett bra gäng. Efter god mat och mysigt sällskap kom tomten. Olivia var jättemodig och kramade tomten och satt i hans knä. Meya var också modig och sprang och hämtade paket men krama, nej där gick gränsen.

Får rapportera mer men nu ska vi snart iväg till farfar, Siv och Emelie och i morgon ska vi till Farmor.

Här kommer en bild på buskusinerna i alla fall. Hoppas ni haft en riktigt mysig jul och den är ju inte slut än!

Kommentarer
Postat av: Ylva Månsson

Vilka söta flickor !

2011-12-25 @ 19:00:38
Postat av: Meyas mormor och morfar

Viiiiiiiiilken underbar julafton.

Olivia och lilla Meya är två helt fantastiska små tjejer.

Det var deras tredje julafton hos oss.

Allt blir ju mycket roligare med barn i huset igen.

Tack för en underbar dag.

Kramar från oss.

2011-12-26 @ 19:37:50
Postat av: Jenny

Vilken underbar bild

2011-12-28 @ 20:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0