Sen sist

I fredags var vi på 10 månaders kontroll på BVC. Meya hade vuxit till 73 cm och väger nu 8 735 g. Trodde nog hon skulle väga lite mer men så som hon håller igång hela dagarna fastnar det inte så mycket. Tur att hon är glad i mat i alla fall. Sköterskan tyckte att hon verkade så tillfreds och framåt, hon kändes trygg och det är ju alltid kul att höra.

På kvällen kom moster Sara på besök och Meya tog en powernap för att orka vara uppe en liten stund för att träffa henne. Det var inte mycket krut i henne men hon var riktigt go och har aldrig suttit så still i soffan tidigare.

På morgonen bar det av till Ullared tillsammans med Sara och min mamma. Meya var hemma och busade med sin pappa hela dagen. Jag förstår inte hur man orkar ta med små barn till en heldag på Ullared faktiskt. Det blir bara jobbigt för alla. Väl hemma igen hade Kristoffer fixat tacos och det var tur det för vi var vrålhungriga. Marcus stannade också på lite mat eftersom han skulle hämta Sara här. Meya tyckte det var jättekul och visade upp sina "konster" med ett stort leende.

Söndagen bjöd på grillning i stadsparken i Jönköping. Det var ju helt underbart väder, perfekt för lite lek och grillning. Klara, Lars, Saga, Ellen, Henrik och Alice följde också med. Tack Klara för ett bra initiativ.

Såhär mysigt hade vi:


Meya åkte också rutschkana vilket hon älskade. Hon fick lite hjälp av Henrik:

Kommentarer
Postat av: Ylva Månsson

Det är så underbart när barnen är små, men man blir även varm i hjärtat när dom får egna familjer och man ser hur de tar hand om dessa. Älskar er !

2010-10-18 @ 11:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0