Efter regn kommer solsken

I helgen var det riktigt regnigt och tråkigt. I lördags var vi i Åsmark. Jag, mamma och Meya klippte ner buskar och blommor inför vintern. Meya var riktigt inbäddad och sov gott i vagnen. Pappa och Kristoffer tog med släpkärran hem till oss och slängde allt skräp som låg runtomkring tomten. Riktigt skönt att bli av med det men tyckte synd om dem när de kom tillbaka genomblöta. Vi hade i alla fall middagen klar till dem som lite tröst.

I söndags träffade vi föräldragruppen hemma hos Emma, Tobias och Alva. Vi var bjudna till deras nya hus i Haurida. Jättemysigt har de fått det och en helt underbar trädgård med stengärsgårdar och lummiga träd bortanför tomten. De fyra småtjejerna busade runt och hade jättekul. Speciellt Meya och Alicia verkar komma bra överrens, de följde varandra hela tiden.

Här kommer lite bildbevis också:






Tack allihop för en supertrevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: Caroline Jonsson

Så himla bra bilder :) tack själva för i söndags,det var supertrevligt! Roligt med blogg ! Duktig du är! Kram

2010-10-26 @ 23:23:56
Postat av: Moster Sara

Vilken gullig T-shirt hon har på sig :)

Hon verkar gilla att läsa också, sitter ju och pillar med en bok på var och varannan bild, födelsedags/julklappstips kanske?!?

Kram moster Sara

2010-10-27 @ 13:51:51
Postat av: Elin

Tack Carro, det är lite kul tycker jag. Man stannar liksom upp lite och kan gå tillbaka och kika. Tiden bara springer ju iväg.



Sara, t-shirten är fin för att inte tala om det välsydda hårbandet. Småtjejerna var måttligt avundsjuka haha. Böcker önskar hon sig mycket. Gärna lite tjockare sidor som inte går att äta upp.

2010-10-27 @ 14:01:43
URL: http://tahe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0