Borta bra men hemma bäst

I lördags hade vi barnvakt åt Meya för att komma ifatt med lite arbete här hemma. Vid halv nio bjöds vi på supergod frukost hos Katarina, Micke, Amanda och Kim. Meya fick stanna hos dem hela dagen medan vi åkte hem och sågade upp resten av bräderna till trädäcket. Sedan målade vi en del på carporten men när det är dags för ytterligare två strykningar till våren blir det byggställning som gäller.

På kvällen åkte vi till Vaggeryd igen och blev bjudna på middag, inga dåliga barnvakter. Meya hade haft det jättebra och skött sig galant (sa de i alla fall) så det blir fler dagar och nätter där. Meya blev också riktigt bundis med vovvarna, speciellt Viggo. Han var förmodligen mätt och belåten efter att ha dammsugit golvet efter henne.

Det kändes konstigt att vara hemma utan Meya, är man iväg finns det inte så mycket som påminner om henne. Man tyckte sig höra henne nu och då och tänkte att nu vaknade hon. Otroligt vad mycket vi fick gjort utan vår busunge men det var riktigt mysigt att se henne igen på kvällen.

Borta bra men hemma bäst!

Ps. Vill passa på att gratulera min vän Mikaela som fick sin andra son igår 101010.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0