Underbara konversationer

Ja det börjar bli lite långtråkigt nu eftersom vägarna är så dåligt skottade att barnvagnspromenaderna är helt uteslutna. Visst är vi ute med pulkan men det blir inga längre turer för vi blir rätt trötta båda två efter en stund.

Tur att man kan sitta inne och mysa och konversera då. Hon härmas fortfarande ganska bra men nu har hon börjat svara aaaahhh på allt man säger. Ibland blir det så klockrent och man får väl passa på att njuta för fullo nu innan hon lär sig säga NEJ. Vi har försökt ändra lite i mattiderna nu också. Dels för att förbereda lite inför förskolan men dels för att vi ska kunna äta tillsammans. Morgonvällingen skippar vi eller drar ner på och så äter vi frukost ihop istället. Även lunchen äter vi tillsammans och sen brukar hon få något när vi äter på kvällen fast då har hon hunnit med en extramiddag däremellan också. Tror hon tycker det är mysigt med lite sällskap och vem gör inte det?

Nu sitter vi och skriver shoppinglista inför tisdag för som jag nämnde ska vi ut på äventyr. Vi ska ta morgontåget till Göteborg 7.40 och inte åka hem förrän 18.00. När vi kommer till Göteborg ska vi till syster/ moster Sara och äta brunch. Hon bor numera supernära stationen så det kan inte bli bättre. Därefter ska vi inta stan för att handla julklappar och annat. Risken finns att det blir mest handlat till Meya som vanligt. Det ska bli så mysigt med en tjejdag på stan och med mitt lokalsinne är det perfekt med guide och smakråd i ett.

Vi längtar massor!

Kommentarer
Postat av: Sofia o Lova

Vad roligt med en utflykt!



Det är roligt att få läsa vad Meya äter. Bra tips för oss så småningom.



Kram Sofia och Lova

2010-11-25 @ 19:25:15
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/
Postat av: Syrran Sara

Ser verkligen fram emot en heldag med tjejgänget på stan :) Jag har inte skrivit ngn lista än, får ta och göra det i helgen.

Ha en kanon helg så ses vi på tisdag.

Kram syrran

2010-11-26 @ 08:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0