Fullt ös

Visste inte att det var såhär stressigt att va mammaledig (eller vad man ska kalla det). Denna veckan går i ett känns det som och det är jättekul när man lätt blir rastlös som en annan.

Igår var jag på möte på jobbet och efter tre timmar var jag helt förstörd. Man kan ju undra hur det ska gå när man ska börja jobba igen. Idag har vi haft besök av Louise och Noomi, jättetrevligt. Sen blev det en liten eftermiddagstur med vagnen i det härliga vårvädret. Nu är vägarna torra fast väldigt grusiga men det gör ingenting.

Ikväll och i morgon blir det lite jobb för på fredag kommer min chef och min ersättare så ska vi sitta i möte hemma hos oss hela dagen. Snälla mormor ställer upp och passar Meya och syr det sista på dopklänningen. På måndag kommer prellen för att gå igenom lite inför barndopet. Känner lite oro för att mataffärerna ska strejka nästa vecka. Inte så kul när man ska ha 30 pers på middag efter dopet... Får väl lyssna lite hur det går och handla tidigare i veckan helt enkelt.

Meya är så go. Hon är jätteduktig på att underhålla sig själv i gymmet eller sova middag i vaggan och när man kommer för att hämta henne skiner hon upp som en sol och blir jätteglad. Hon börjar bli riktigt stabil i nacken nu och vi försöker träna lite på mage varje dag.


Kommentarer
Postat av: Frida

Oj du har fullt upp även att du är "ledig" haha va härligt ;) då går dagarna snabbt.



Hihi ja du vet ju va de handlar om :D ler

Hoppas du haft en bra dag gumman.

Snart får ni allt ta och komma ner till oss så kan vi grilla lite och ha de trevligt :D

kan bjuda in Lisa som fick barn 2 dagar innan er med så har Meya en liten kille att kolla på :D



Trevlig helg!

Kramar

2010-03-26 @ 14:38:34
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

Det låter jättetrevligt, vi kommer mer än gärna. Kan ju va kul för Meya om nån förstår vad hon säger haha.



Lycka till med "det där" nu och hoppas värken försvinner.



Kram

2010-03-28 @ 15:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0