Student

I helgen har vi varit i Skåne och firat Rasmus som tog studenten. Ingen direkt tur med vädret men det regnade i alla fall inte när de sprang ut och det var riktigt varmt i Kristianstad.

Vi stannade hela helgen och passade på att träffa lite släkt och vänner i närheten. Det var jätteskönt att komma hemifrån några dagar faktiskt.

Nu är Meya 6 månader och har börjat med sittvagn. Hon halvsatt ju nästan i liggvagnen så det kändes som att det var dags att byta. Det är alltid svårt sånt där, man får "tips" från höger och vänster och läser det ena här och det andra där men jag tror det bästa är att tänka till lite själv för man kan inte följa alla råd hela tiden.

Här utanför arbetas det för fullt. Carporten börjar se klar ut och snart är det fram med målarpenseln. Stenläggningen är också igång och det ska bli helt underbart när det blir klart. Är så trött på allt grus och sand som följer med ända upp i sängen.


Grattis Rasmus till studenten!































Kommentarer
Postat av: JENNY

6 MÅNADER, nu har ni varit hemma i 6 mån, det går ju sjukt fort. Det går ännu fortare nu när man har börjat jobba, shit, hur hinner alla med, de som har hus som måste underhållas, husdjur, barn, jobb, mat som skall handlas och lagas plus att man ska hålla sig i trim...tufft. Men livet är bäst ändå. Meya är så söt, vi längtar jättemkt för att träffas snart.

2010-06-16 @ 19:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0