Dålig start men perfekt fortsättning

Så kan man summera husvagnssemestern. Dagen innan avresa skulle vi boka plats på Lysingsbadets kamping i Västervik men det var helt fullbokat. Vi kollade efter andra kampingar i närheten och hittade tre alternativ i Lofthammar fem mil norr om Västervik. Där gick det inte boka så vi fick helt enketl åka tidigt och chansa på att få en plats. Vid sju tiden kom vi iväg men första stoppet blev redan i Barnarp - punktering på bilen. Tur att det inte var helg och att det hände så pass tidigt så man vet vart man ska vända sig. Ett nytt däck på plats och vi kunde åka vidare. Väl framme på Tättö havsbad fick vi en av de få lediga platserna och det var en jättetrevlig kamping.

Väl på plats hade vi några jättehärliga dagar med sol, bad, minigolf och mycket skratt. Sista dagen var vi i Västervik och kikade, en riktigt sommarstad som varmt rekommenderas. Det blev såklart lite extra semester för mig och Kristoffer eftersom mormor och morfar passade upp på Meya hela tiden =) Tack för en mysig semester.







Kommentarer
Postat av: Frida

Va mysigt ni verkar ha haft det ;) hoppas ni får en fortsatt bra semester.

Va stor Meya börjar bli nu med ;) kul att se hihi

KRAM KRAM

2010-07-29 @ 15:20:20
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Mormor och morfar.

Vi tycker också att det var mysigt och roligt med husvagnssemester tillsammans med er. Att få ta hand om Meya är bara en extra bonus för oss.

En sommar vi aldrig kommer att glömma.

Ni är så underbara alla tre.

Kramar från oss.

2010-08-03 @ 20:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0