Hipp hipp hurra!

Igår firade vi Sara som fyllt år i veckan. Vi var i Gränna och Sara bjöd på massor av god mat. Grillspett, potatisgratäng, kalla såser och gott bröd. Lite sommarkänsla över det, härligt.

Meya fick såklart massor av uppmärksamhet och njöt så mycket av att blir kringburen så hon sov nästan hela tiden. Snäll med andra ord men lite tråkig om ni frågar mormor:)

Idag blir det en tur till kusinerna i Vaggeryd, har ju inte varit där sen i november eller något. I veckan är det fullt ös faktiskt, me like... På måndag ska vi till BVC för vikt, längd samt läkarkontroll. På tisdag ska vi nog träffa Ellen, Alice, Klara och Saga. Ellen börjar ju snart jobba igen efter mammaledigheten. På onsdag kommer i alla fall Hanna och vi ska till tyghuset i Taberg och planera Ullared framöver. Torsdag till fredag ska jag och Meya till mormor och sova över. Vi ska sy dopklänning, kuddar, sofföverdrag och lampskärm. Fullt upp med andra ord.

Häromdagen körde vi lite nackträning också. Meya blir mest arg men lyfter i alla fall på huvudet. Mycket vilja i den där lilla kroppen.



Kommentarer
Postat av: Ylva Månsson

Åh vad söt hon är, och vad hon har vuxit !

Hennes namne och jag tackar för inbjudan till barndop

och kommer naturligtvis. Alf följer med om han orkar.

2010-02-07 @ 18:54:46
Postat av: Elin

Åh vad kul att ni kommer. Visst har hon vuxit. I morgon ska vi till BVC igen och se hur mycket. Hon hälsar så gott till farmor...

2010-02-07 @ 19:06:03
Postat av: Frida

Tack ;) jag tyckte den såg såå söt ut :)



Hihi kul att hon har lite vilja redan nu ;) ler

Hoppas du får en bra dag gumman



Kramis

2010-02-08 @ 11:43:26
URL: http://fridajohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0