Nu e d jul igen

Jul hemma hos oss i all ära men jul i Åsmark är ändå lite mer juligt. Tyvärr blev det ju ingen Skånejul i år men det är svårt att få till när helgen är så kort.

Riktigt busväder när vi gav oss iväg på juldagsmorgonen och det var med nöd och näppe som vi tog oss upp för sista backen. Redan vid frukosten började firandet. Meya fick superfina kläder från Olivia, Tobbe och Jenny. Ni kan ju skymta tightsen på bilden. Hon fick även en morgonjulklapp av mormor och morfar, en minisulky. Det blir nästa projekt att lära sig att gå med för den tippar lite lättare än lära gå vagnen. Olivia fick ett jättefint prinsesstält.

Även gamlefarmor, 93, tittade förbi på lite julmat. Hon har 17 barnbarn och 19 barnbarnsbarn plus två på väg och hon har stenkoll på alla. I'm impressed!


Summa summarum hade vi en supermysig jul med hela goa familjen och det är riktigt kul att vi lyckas samlas allihop samtidigt år efter år. Jag, Tobbe och Sara har nog haft varsin avstickare men det ska inte hända igen :)


Vi fick jättefina klappar av tomten men den finaste hittar ni längst ner i tomtesäcken. Hon är verkligen helt underbar vår lilla tjej.

Kommentarer
Postat av: Mamma Berith

TACK Elin,Kristoffer och Meya för en underbar julhelg tillsammans med er.

Julafton hemma hos er när Meya pussade tomten glömmer vi nog aldrig. Vilken charmig unge ni har.

Almanackan med Meya och Olivia kommer varje dag att påminna oss om våra härliga barnbarn.

Kramar från mamma och pappa

2010-12-29 @ 13:15:54
Postat av: Frida

Ni verkar ha haft en fullspäckad jul helg ;) hoppas ni får en bra nyårs helg också! Kram kram

2010-12-29 @ 14:43:49
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0